DomovPretekyPoďte si zapretekať aj mimo hlavnej pretekárskej sezóny
Preteky

Poďte si zapretekať aj mimo hlavnej pretekárskej sezóny

Ako vytrvať v pravidelnej aktivite aj počas zimných mesiacov? Období skorých večerov a  chladných rán, kedy treba extra motiváciu k pohybu tak veľmi ako med do čaju? Preto je tu ČSOB Zimná Séria 2019/2020 – keď sú preteky v dohľadne, zrazu sa na tréningy vybieha omnoho ľahšie.

ČSOB Zimná Séria

Zimná séria je pätica pretekov naprieč Bratislavou, v období od novembra do marca. Každý mesiac vás čaká trať o dĺžke 5 alebo 10km, a samozrejme aj detské behy (300m/600m/800m). 

Novinkou tohoročnej Zimnej série je špeciálna magnetka😊 V štartovom balíčku ku každému z piatich pretekov, pričom všetkých 5 spolu vytvára zaujímavý obraz Bratislavy. 

Druhé preteky Zimnej Série nás čakajú už tento víkend – 7.decembra. Dejiskom bude mestská časť Dúbravka, konkrétne Rock Café Bratislava. Poďte si aj vy zabehať počas druhého adventného víkendu 😊 Stačí sa zaregistrovať online prostredníctvom predpredaj.sk do 4.decembra 2019, poprípade na mieste počas prezentácie pred štartom, pokiaľ nebude naplnená maximálna kapacita. 

Zimná Séria Dúbravka - mapka

Na záver máme na vás jednu prosbu. Bežci nepoužívajte prosím počas pretekov slúchadlá. Áno vieme, s Eminemom v ušiach sa behá ľahšie, to je nepopierateľný fakt – ale vaša bezpečnosť je prvoradá. Bez slúchadiel v ušiach si lepšie užijete atmosféru behu a budete vnímať návštevníkov pri trati a fanúšikov, ktorí vás prídu podporiť. Prosíme vás preto o akceptovanie zákazu používania slúchadiel. Ďakujeme <3 

Všetky informácie o Zimnej sérií, aj propozície jednotlivých behov nájdete na: http://bratislavamarathon.com/web/csob-zimna-seria/

Tešíme sa na Vás 😊

Termíny:

  1. 09.11.2019 – sobota – Lesopark Vrakuňa 
  2. 07.12.2019 – sobota – Rock Café Bratislava (MČ Dúbravka, Bratislava)
  3. 11.01.2020 – sobota – Železná studienka (MČ Nové mesto, Bratislava)
  4. 08.02.2020 – sobota – Draždiak Petržalka (MČ Petržalka, Bratislava)
  5. 07.03.2020 – sobota – Eurovea (MČ Staré mesto, Bratislava)

Autor článku: Zuzana Durcová